Apparaten en accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optioneel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1109 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
1401.8 kJ /
335 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Chai-theepoeder
15min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen